némpelkeun aluminium pikeun beton aerated
Tur Pabrik
Tentang Kami
tentang Kami

Ngeunaan perusahaan urang

Naon anu urang laksanakeun?

Suqian Teng'an New Building Material Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan modéren anu khusus dina produksi sareng penjualan témpél bubuk aluminium.Ayeuna gaduh alat-alat produksi kelas munggaran sareng instrumen tés canggih, kalayan téknologi produksi ilmiah sareng inovatif sareng gaya téknis anu kuat pikeun nyiptakeun industri témpél bubuk aluminium perusahaan anu terkenal.

nempo leuwih

Produk panas

produk urang

Taroskeun kami kanggo langkung seueur sampel album

Numutkeun kabutuhan anjeun, ngaropea pikeun anjeun, sareng nyayogikeun anjeun akal

INQUIY AYEUNA

Inpo panganyarna

warta

Suqian Teng'an New Building Material Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan modéren anu khusus dina produksi sareng penjualan témpél bubuk aluminium.Ayeuna gaduh alat produksi kelas munggaran sareng instrumen tés canggih ...

Pamakéan sarta standar kualitas bubuk aluminium aerated

Aya seueur klasifikasi bubuk aluminium aerated.Jenis béda gaduh rentang precision béda, sarta pamakéan sarta kinerja maranéhanana pisan béda.Bubuk aluminium aerated kedah dianggo pikeun tujuan khusus, ku kituna ngagaduhan syarat kualitas anu ketat.Kagiatan...

Métode kerja tiis pikeun ngahasilkeun némpelkeun bubuk aluminium sareng cara nyimpenna

Aluminium bubuk némpelkeun mangrupakeun jenis bahan baku kimiawi, nu geus loba dipaké ku industri patali jeung maénkeun peran hébat.Bubuk aluminium ogé ngagaduhan syarat anu tangtu dina prosésna nalika prosés produksi, biasana ngagunakeun metode mékanis sareng kerja tiis ...

Bentuk béda tina pigmén aluminium jeung métode processing bubuk aluminium

Salaku bahan baku industri, bubuk aluminium loba dipaké dina industri modern, sarta industri kayaning bahan refractory, alloy keramik, sarta metallurgy kimiawi perlu dilarapkeun.Kusabab bédana dina prosés produksi, penampilan handapeun éléktron m ...